Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Kerst op het IKC

De donkere dagen voor kerst zijn inmiddels al aangebroken…. De adventkalenders kunnen tevoorschijn gehaald worden. Als de Goedheiligman weer is vertrokken naar Spanje gaan we ons op het IKC weer richten op de Kersttijd. Nog niet alles is tot in detail ingevuld, maar inmiddels is al wel duidelijk dat de Kerstviering op donderdag 22 december van 17:00 uur tot 19:00 uur zijn. Op donderdagmiddag 22 december zijn de kinderen van de basisschool om 12:00 uur uit. 

De donderdagmiddag peutergroep van de Blokkertjes gaat gewoon door.

Alle kinderen worden om 17:00 uur weer op school verwacht. We zullen starten met een knus kerstdiner in de eigen groep, waarna er buiten (mits het weer het toelaat) een vrolijke lampionnenoptocht zal zijn. Daarna sluiten we gezamenlijk af op het schoolplein met warme chocolademelk en iets lekkers. Om 19.00 u. gaan de kinderen weer naar huis. Mochten er verdere mededelingen komen dan krijgt u die via de mail.
Op vrijdag 23 december zijn de kinderen om 12:00 uur uit en begint de kerstvakantie. Op maandag 9 januari 2017 begint de school weer.

Media
  • rendier.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement