Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Sint op school

Sint op school

 

Van de hoofdpiet kregen wij het bericht dat Sinterklaas donderdag, 1 december het IKC den Dijk met een bezoek wilde vereren. Deze keer werd gevraagd om de aankomst voor te bereiden, door een landingsplaats op het MFA plein vrij te houden.

Helaas werd het geduld van de kinderen erg op de proef gesteld en hoe wij ook keken De Sint arriveerde niet. Gelukkig had Patrick het rechtstreekse nummer van de Sint en toen wisten we dat de landing bij het huis van de jeugdprins Koen had plaats gevonden. De moeder van Koen werd ingeschakeld. Zij bracht de Sint samen met Phillipo en JoJo met de tractor snel naar de wachtende kinderen.

Daar werd de Sint en zijn Pieten welkom geheten door Patrick en Adri. Daarna mocht de Sint snel de kinderen van het IKC.


 

 

De bovenbouw heeft op maandag 5 dec surprise. Zoals dat inmiddels traditie is geworden worden de surprises in de schatkamer tentoongesteld totdat het moment is aangebroken dat de kinderen in de klas de surprises kunne uitpakken.

 

 

Op 6 december kan iedereen volop genieten van de cadeautjes want dan hoeft er niemand naar school. De juffen en meesters hebben die dag een studiedag.

 

Media
  • sint op school.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement