Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Personele veranderingen op school

Voor de herfstvakantie zijn alle ouders geïnformeerd over de nieuwe werkzaamheden van Debbie Boeijen. Inmiddels zijn haar taken op den Dijk opnieuw verdeeld en is vervanging gerealiseerd. Naast een aantal verandering  in de personele bezetting van een drietal  groepen, hebben wij Lisanne Arts voor 4 dagen aangetrokken als leerkracht.  Lisanne heeft ervaring met het werken in combinatiegroepen en kan zowel in de boven als in de middenbouw werken. Daarnaast  is Lisanne bevoegd voor het geven van gym-lessen.


Op de vrijdag 21 oktober hebben de leerlingen Lisanne reeds gezien. Inmiddels is de vervanging definitief en hebben de leerkrachten afgelopen week  voorbereidingen gedaan voor een goede start in de groepen 4 en 6/7.

Voor een optimale overdracht van informatie en mogelijkheden van overleg  gaat Charlotte van de Kam  vanaf deze week op maandag en vrijdag in groep 6/7 werken. Lisanne neemt dan de dinsdag, woensdag en donderdag met deze klas voor haar rekening. Charlotte en Lisanne zij gezamenlijk verantwoordelijk voor deze groep. Indien er vragen zijn kan dat dus bij beide leerkrachten bij voorkeur op de dag dat de betreffende leerkracht in die groep werkzaam is.

Ad van Ras heeft de taak de taak van plaatsvervangend directeur op zich genomen. Hij zal de bijkomende werkzaamheden op maandag uitvoeren. Zoals bekend zal Brenda op maandag en dinsdag in groep 8 lesgeven. Ook in deze groep geldt dat beide leerkrachten gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor deze groep.

Groep 4 krijgt op maandag les van Lisanne, dinsdag tot en met vrijdag blijft Petra in die groep.

We verwachten met deze indeling voor de leerlingen een duidelijke en stabiele oplossing gerealiseerd te hebben. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij de leerkracht van uw zoon / dochter of bij de directie.

Wellicht ten overvloede, maar op de informatie site  van het IKC staat het beleid m.b.t. vervanging van leerkrachten uitgelegd. Mocht u daar vragen over hebben, dan leggen wij u dat graag uit.

Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement