Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Nieuwbouw Kindcentrum

Nieuwbouw

Begin oktober is de nieuwbouw van start gegaan. Nu we een maand verder zijn, wordt de indeling van de begane grond langzaam maar zeker duidelijk. Niet alleen op de bouwplaats, maar ook achter de schermen wordt hard gewerkt om het gebouw voor de start van schooljaar 16-17 te kunnen betrekken.  Elke maand komt de projectgroep bij een om alle praktische vragen te vertalen naar de praktijk. In de projectgroep zijn alle partners van het kindcentrum vertegenwoordigd.  De projectgroep heeft een werkgroep inrichting de opdracht gegeven om te adviseren over de inrichting. Recentelijk heeft deze groep advies gegeven over de te gebruiken kleuren. Dit gebeurde in de vorm van een zgn moodboard.

Ook wordt er inmiddels nagedacht hoe de omgeving rondom het kindcentrum ingericht mag worden. Binnenkort worden de eerste ideeën daarover gepresenteerd

 Tenslotte is er ook een stuurgroep actief. De stuurgroep is bestuurlijk verantwoordelijk voor de realisatie van de bouw. Op basis van de voorstellen maken zij de keuzes, waardoor het totale bouwproject binnen de gestelde kaders en het beschikbare budget wordt gerealiseerd. In de stuurgroep zitten de bestuurders van Kiem onderwijs en opvang, Kiobra en de wethouder van onderwijs.

 

Media
  • bouw 3.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement