Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Dankwoord Ans en Riet

Op vrijdag 30 september hebben wij afgenomen van juf Ans en juf Riet.

Door middel van deze brieven willen zij hun dank uitspreken:

Brief van Juffrouw Ans

Beste Ouders, M.R., Ouderraad, Leerlingenraad, leerlingen, Blokkertjes en Bengeltjes en Collega’s van I.K.C. Den Dijk,

Op vrijdag 23 september viel de eerste grote gele envelop in de brievenbus. Verrassingen met tekeningen en kaartjes van collega’s. Wat leuk! Zaterdag kwam de tweede envelop….Voor Ans nog 6 dagen…..

Weer lieve woorden van jullie kinderen en mooie kaartjes van collega’s. Met zorg en aandacht geschreven. En zo ging het de hele week. Ik ging naar de enveloppen uitkijken. Nog 5 dagen….nog 4 dagen…..nog 3 dagen…….nog 2 dagen……nog 1 dag en……… Toen was het ineens vrijdag 30 september.

Met een raar gevoel reden we naar Odiliapeel naar Riet, waar we aan de koffie begonnen. In de mooi versierde bakfiets naar de school. Na ontvangst werden we in de grote hal verrast met de prachtige band van Wijnand en Cindy. De liedjes kwamen bij mij wel erg heftig binnen. Daar wil ik nog wel een tekstje van ontvangen. Zo mooi en wat een plezier bij de kinderen. Riet op het drumstel en ik op de bas…wie had dat ooit kunnen bedenken.

Daarna hebben we genoten van de workshops Muziek, Dans en Drama. Daar kan ik nooit genoeg van krijgen. Een presentatie, receptie en tot slot een etentje met het team…. Zoveel en erg gezellig. Er was een moeder, die zei: “Wat heb jij veel kinderen getroost in je leven!” n.a.v. de foto’s, die voorbijkwamen. Allemaal Hartelijk Dank hiervoor!

Samen met Riet hebben we veel gelachen. Als ik de foto’s zie, zie ik ons steeds dezelfde kant opkijken, lachen en genieten. We lijken wel een tweeling.

Zoals mijn schoonmoeder altijd zei: Een dag met een gouden randje. Daar alleen al heb ik een jaar voor nodig om van te herstellen.

Er is geen pad.

Wij maken ons eigen pad.

Als we achter ons kijken zien we allemaal een eigen weggetje, soms met kronkels, soms met flinke bochten en vele drempels.

Soms dwaal je even van de weg af om weer op het goede pad terecht te komen.

Je loopt een tijd lang met bepaalde mensen mee en laat ze ook weer los.

Met sommige mensen blijf je hetzelfde pad lopen, anderen verdwijnen weer.

Met jullie, ouders, kinderen en collega’s heb ik een hele lange tijd op mijn pad gelopen.

Ik sla nu een ander paadje in, maar hoop jullie zeker nog vaak te ontmoeten al is het maar voor even.

Met sommigen van jullie blijf ik gelukkig zeker meelopen.

Ik wens jullie ook een fijne toekomst en zorg goed voor jezelf.

 

Groetjes Ans

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Beste ouders (oud) collega's, bestuur, directie, en niet te vergeten kinderen van IKC Den Dijk,

 

Na een ongelooflijk mooie week was daar dan DE DAG dat ik op de speelzaal afscheid nam van "mijn" kindjes en lieve collega's.

Je bedenkt en overdenkt in zo'n week allerlei scenario's, maar van alles wat ik bedacht had was dat wat werkelijk gebeurde de overtreffende trap!

 

Wat een verwennerij op de donderdag, dacht dat, na het een week lang, iedere dag openen van enveloppen en de persoonlijke aandacht mijn traanbuizen voldoende waren geprikkeld, helaas niets was minder waar!

 

En dan is het vrijdag. Gedeelde smart is halve smart..... Gedeeld geluk is prachtig!!!! Waarvoor veel dank aan Ans!! Samen.....stijf van de spanning begonnen we dag zoals gezien in het luxe bakkie van de bakfiets! Kan je verzekeren dat het er waarschijnlijk leuk uitzag maar......voor ons de "oudjes" was dat niet echt DE manier om spanning te verminderen.

Het warme welkom door iedereen was overweldigend! 

 

De dag was een aaneenschakeling van hoogtepunten waardoor het soms moeilijk was om het droog te houden. De ene verrassing volgde op de andere. 

De drukbezochte receptie.... Prachtige woorden van dank…complimenten….cadeautjes....te veel om op te noemen....maakte vrijdag 30 september 2016 voor mij tot een onvergetelijke dag!

Een dag die ik inlijst in een gouden lijstje.

 

Liefs Riet.

 

 

Media
  • Ans en Riet.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement