Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Welkom terug aan de Oudedijk feestdag

Welkom terug aan de Oudedijk feestdag

Afgelopen dinsdag 19 juli werd op het nieuwe schoolplein de dag feestelijk gestart. Directeur Adri opende met een kort praatje de dag waarna de kinderen en ouders uitgenodigd werden om de school te gaan bezichtigen.

De kinderen van groep 8 namen de tijd om de andere kinderen en andere belangstellingen rond te leiden door de school……super van ze, want zij moesten daarna zich gaan concentreren op de musical, die zij die dag meerdere malen gingen opvoeren! Groep 8 BEDANKT!

Na de rondleidingen konden de workshops beginnen. Eerst was het de beurt aan de bovenbouw en later die ochtend mocht de onderbouw gaan genieten van de super leuke workshops die verzorgd waren door ouders van de school.

Zo was er een workshop t-shirt bewerken, zang, salsa, model/foto, hout bewerken, muziek, dromenvangers maken, aerobic, dansmatten, het koekjesspel en andere leuke spelen en mad science.

Alle ouders die die deze workshops gegeven hebben……nogmaals SUPER bedankt. De kinderen hebben genoten!

Aan het einde van de dag waren alle ouders en andere belangstellenden in onze prachtige nieuwe speelzaal/hal uitgenodigd om de presentaties van enkele workshops in de vorm van een open podium te komen bekijken en hebben ze kunnen genieten van enthousiaste kinderen die met trots lieten zien wat zij die dag gedaan hadden. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag.

In het nieuwe schooljaar zal het gebouw officieel geopend worden. Op vrijdag 21 oktober….maar nu eerst VAKANTIE!!!

Media
  • podium 19 juli.png
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement