Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

wateroverlast speelplaats

In de afgelopen dagen is het regenwater overvloedig naar beneden gekomen.  De hoeveelheden zijn zo groot geweest dat het trapveldje naast de speelplaats en inmiddels ook de speelplaats en de zandbakken tezamen de omvang van een klein meertje hebben bereikt. de speelplaats is daardoor nauwelijks meer te betreden zonder nat te worden. 
Omdat het de verwachting is dat we ook de komende dagen nog te kampen hebben met wateroverlast, hebben we  besloten om de speelplaats aan de achterzijde van de school voorlopig niet te gebruiken. Morgen zal de gemeente dranghekken plaatsen rondom het achterste gedeelte van het parkeerterrein. En dit deel zullen we de komende dagen als speelplaats gaan gebruiken.
Fietsen zullen we op het middelste toegangspad tussen de twee parkeerplekken gaan stallen.

Vriendelijk verzoek aan iedereen om niet te parkeren op het tweede deel van de parkeerplaats. Het zou fijn zijn, wanneer er het gemotoriseerde verkeer het Bultpad zo veel mogelijk gaat vermijden.  Ik ben mij ervan bewust, dat het natuurlijk verre van een ideale situatie is, maar wanneer een ieder zijn steentje bij draagt moet het zeker voor een aantal dagen een goede oplossing  voor de wateroverlast zijn. 


Met vriendelijke groet,

Adri  van der Loop
directeur basisschool den Dijk
Media
  • IMG_2644 1.JPG
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement