Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Kerst 2015

kerstviering op den Dijk

Alle kinderen van het kind centrum Odiliapeel kunnen terug kijken op een geslaagde kerstviering. In een sfeervol ingericht gebouw  waren donderdagavond alle tafels mooi gedekt. vanaf kwart voor vijf brachten ouders schalen vol met lekkere hapjes. Alle groepen hadden volop keuze in de meest uiteenlopende lekkernijen. Kortom het was een geslaagde activiteit, met dank aan alle creatieve en actieve ouders en medewerkers.

Het tweede deel van de viering was zo mogelijk nog spannender. Ouders van de ouderraad hadden het schoolplein omgetoverd in een heus marktplein met daarop een kerstmarkt. Sfeervolle verlichting en de muziekvereniging die kerstmuziek ten gehore bracht zorgden voor het kerstgevoel. De kraampjes werden druk bezocht en de door de kinderen gemaakte kerststukjes verwisselden snel van eigenaar. En ook de verkoop van warme chocomel en koffie verliep uitstekend. Natuurlijk wist de Kerstman onze school weer te vinden.

iedereen die heeft bijgedragen aan dit voor de kinderen geslaagde kerstfeest heel hartelijk dank. We sluiten het kalenderjaar geheel volgens de traditie af met de kerstmusical in 't Peelhonk. Ook dit jaar is het onder regie van Astrid Koehorst weer gelukt om een leuke uitvoering op de planken te zetten. ook daarvoor dank van alle leerlingen.

Team en medewerkers van bs den dijk wenst iedereen fijne feestdagen en een goed begin van 2016.

 

Media
  • kerstkaart.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement