Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Schoolwapps (Ouderplusmodule)

Half oktober zijn wij gestart met het gebruik van de Schoolwapps. De  speciale app voor het onderwijs. Met SchoolWapps kunnen we u als ouder/verzorger snel en gericht op de hoogte  houden van alles wat er op ikc-den dijk gebeurt. Berichten die op de tijdlijn geplaatst worden zijn alleen zichtbaar voor de ouders van de groep die zich met de speciale link daarvoor hebben aangemeld. Nadat u de app gedownload hebt krijgt u de beschikking over: · Nieuwsberichten · Kalender · Nieuwsbrieven · Foto’s · Twitterfeed · Contact · Persoonlijke instellingen


Wanneer u met uw persoonlijke toegangscode hebt aangemeld krijgt u als ouder de beschikking over een aantal extra functionaliteiten: - Tijdlijn voor afgeschermde oudercommunicatie - Reageren op berichten op de tijdlijn - Push notificaties ontvangen (mobiel/e-mail) - Uw eigen instellingen beheren - Spoedberichten. In deze afgeschermde omgeving kunt u op een veilige manier geïnformeerd worden. Met deze nieuwe vorm van communicatie voldoen wij volledig aan de nieuwe wet AVG Algemene verordening gegevensbescherming die op 25 mei 2018 in gaat.

Van de beheerder van onze website (web2work) heeft u onlangs een mailtje gekregen waarmee u toegang kunt krijgen tot de nieuwsgroepen die voor u interessant zijn. Dat kunnen 1 of meerdere groepen zijn. Wanneer bijvoorbeeld u drie kinderen heeft   in de dagopvang, groep 2/3 en 5 die ook gebruik maken van de BSO dan ontvangt u op tijdlijn berichten van de dagopvang, groep 2/3, groep 5 en de BSO.  Algemene berichten zijn voor alle ouders van het IKC zichtbaar. Kortom, met de app bent u nog nauwer betrokken bij IKC-den Dijk en de belevingswereld van uw kind(eren).

De app draait op smartphones en tablets en is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play. Zoek in de app-store naar SchoolWapps en download de app.
 

Wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheden om in te loggen dient u uw persoonlijke inlogcode te activeren met de activeringslink van web2work.

Het is mogelijk dat u opnieuw een activeringslink ontvangt, omdat uw eerdere link is verlopen, of omdat u aan een nieuwe groep bent toegevoegd. Vriendelijk verzoek om zo snel mogelijk te activeren.

Wij wensen u alvast veel plezier!
Met vriendelijke groet,

Adri van der Loop (Directeur IKC den Dijk)



Media
  • schoolwapps1.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement