Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

Studiedag 3 oktober gaat niet door, onderwijsstaking 5 oktober gaat wel door

Studiedag 3 oktober gaat niet door, onderwijsstaking 5 oktober

Zoals reeds uitgebreid in de media is bekend gemaakt staan er voor 5 oktober acties op stapel door leraren van het primair onderwijs. Daarom roepen de Algemene Onderwijsbond, CNV Onderwijs, de Federatie van Onderwijsvakorganisaties, de FNV en PO-inactie alle leden in het primair onderwijs op om op de dag van de leraar, donderdag 5 oktober, de hele dag te staken.

Kiem onderwijs steunt deze actie en biedt haar werknemers de mogelijkheid gebruik te maken van het stakingsrecht. Daarom zijn alle Kiem scholen, dus ook onze school, op donderdag 5 oktober gesloten en is er geen onderwijs voor de kinderen van het basisonderwijs. U ontvangt zsm een brief van het bestuur van Kiem waarin e.e.a. nader wordt toegelicht.

De peuterspeelzaal en de kinderopvang zijn echter op donderdag 5 oktober gewoon open. BSO den Dijk biedt kinderen die volgens contract elke donderdag gebruik maken van buitenschoolse opvang op die dag ruimere opvangmogelijkheden. De ouders van deze kinderen worden door de BSO geïnformeerd.

Tenslotte een andere belangrijke wijziging als gevolg van deze actie: De geplande studiedag van dinsdag 3 oktober gaat niet door. Alle kinderen worden gewoon op school verwacht. 

We hopen u hier mee voldoende te hebben geïnformeerd en mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag.

met vriendelijke groet,

Adri van der Loop
directeur IKC den Dijk

Media
  • Image8c8ace86dd8e40b892be811e312fe627.jpg
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement