Samen groeien naar volwassenheid
Integraal Kindcentrum Den Dijk Odiliapeel

ikc / KiVa informatieavond 30 januari

Graag willen wij u uitnodigen voor de informatieavond van 30 januari a.s. Op deze avond willen wij u informeren over twee belangrijke onderwerpen van ikc den Dijk : het Integraal Kind Centrum en kiVa.

 

Sinds dit schooljaar gaan basisschool den Dijk, bso den Dijk, peuterspeelzaal de Blokkertjes en kinderdagopvang de Bengeltjes samen verder als Integraal Kind Centrum den Dijk. Met als doel gezamenlijk vorm te geven aan onderwijs en opvang voor alle kinderen van 0-12 jaar. Ons motto is daarbij een visie, een team, een aansturing. Nu wij inmiddels een half jaar onderweg zijn lijkt het ons goed om samen met u als ouder te kijken naar waar we in dat ontwikkelingsproces nu staan en wat onze ambities zijn om verder te groeien.

 

Het tweede onderwerp is KiVa. Ruim 6 jaar geleden besloot het team van bs den Dijk om zich aan te melden voor een pilot voor een nieuw anti-pestprogramma dat in Finland uitermate succesvol was gebleken. Na een training van een deel van het team ging de school met 40 andere scholen in Nederland aan de slag met KiVa. Den dijk behoorde tot de eerste groep van scholen die het certificaat in ontvangst mochten nemen.

Inmiddels is KiVa volledig verankerd in ons onderwijs en is het voor ons heel gewoon geworden terwijl het dat eigenlijk niet is. Daarom is het goed om “nieuwe” ouders was den Dijk opnieuw te informeren naar de achtergronden van kiVa.

 

Programma 30 januari 2017

Aanvang 19.30 u

19.15 u           inloop

19.30 u           wat is een Integraal Kind centrum nu eigenlijk?

20.00 u           den Dijk, een KiVa-school!

 

Wij nodigen u van harte uit om op deze avond aanwezig te zijn.

 

Met vriendelijke groet namens IKC den Dijk,

Adri van der Loop
directeur ikc den Dijk

Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement